Account maken

Deel jouw expertise, producten en/of activiteiten met collega’s in de regio!

Op deze pagina maak je eenvoudig een account aan met het emailadres van je werk. Als de organisatie waar je werkt, bekend is als éen van de partners in de partnerschappen, krijg je automatisch een bevestiging (check even je spam-filter). Is de organisatie niet bekend als éen van de partners, dan wordt je aanmelding voorgelegd aan de redactie.

Na bevestiging van je account kun je expertises, producten en activiteiten delen door ze aan te melden via MIJN ACCOUNT.

____________

Stel je hebt een vraag over ….. Met wie wil je dan een kop koffie drinken? Wie zoek je op voor een gesprekje? En weten je collega’s van jóu waar je goed in bent en je anderen mee kunt helpen?

Nu gaat dit kennisdelen veelal tijdens georganiseerde bijeenkomsten of langs informele kanalen. Dat is mooi. Maar hoe zit het met leraren en lerarenopleiders die (nog) niet over het juiste netwerk beschikken? Wie kunnen zij benaderen voor een goed inhoudelijk gesprek, een leuke suggestie of een interessante leestip?

Om meer van elkaars kennis en kunde te kunnen profiteren, elkaar op deze wijze te kunnen versterken, werken we aan een verzamelsite voor activiteiten, producten en expertises.

We realiseren ons dat ‘expertise’ bij sommigen voelt als een groot, misschien opschepperig woord. Het gaat ons om de kennis of vaardigheden die je hebt op een specifiek gebied, aanvullend op je basiskwaliteiten als docent of onderzoeker. Uiteraard kun je ook als je geen expertise hebt, een prima onderwijsprofessional zijn. Tegelijkertijd zijn wij er van overtuigd dat er in onze onderwijsregio collega’s zijn waarvan we hun expertise onvoldoende weten of benutten. En daar willen we wat aan doen!

____________

Dus, deel jouw expertise, producten en/of activiteiten met collega’s in de regio!

Op deze pagina maak je eenvoudig een account aan met het emailadres van je werk. Na bevestiging van je account kun je expertises, producten en activiteiten delen door ze aan te melden via MIJN ACCOUNT.

 

Suggesties, opmerkingen en/of vragen? Stuur ons een bericht.